ENGELSK TRANSKRIPSJON

  • QUALITY
  • EFFICIENCY
  • RELIABILITY

Emendo tilbyr engelskspråklig transkripsjon av høy kvalitet, perfekt for norske, svenske, finske og danske prosjekter. Vi tilbyr en kostnadseffektiv og nøyaktig tjeneste som benyttes av mange skandinaviske akademikere og universitetsstudenter, samt private bedrifter.

Alle som utfører transkripsjon hos oss har engelsk som morsmål. Etter transkripsjonen sendes teksten videre til en korrekturleser som sjekker den for typografiske feil, før den returneres til kunden. Vi har også norske, svenske, finske og danske oversettere som kan bistå med eventuelle grammatiske uttrykk eller spissformuleringer.

Vi aksepterer alle lyd- og videoformater. Kildematerialet kan sendes til oss via e-post eller vanlig post, eller leveres på vårt kontor.

For å gi et nøyaktig prisforslag trenger vi informasjon om lydkvalitet, antall folk som snakker, uvanlig terminologi og bakgrunnsstøy. Dersom prosjektet krever rask levering kan det påvirke sluttprisen. Vi garanterer å gi et konkurransedyktig tilbud innen to virkedager etter å ha mottatt denne informasjonen om prosjektet ditt.

Når du sender materiale til Emendo kan du være sikker på at at tjenesten du mottar vil være pålitelig, sikker og nøyaktig.

For svar på vanlige spørsmål om våre transkripsjonstjenester, se “transkripsjon”.